Бъдещето е въпрос на здраве! ЖЗИ работи в интерес на активните хора за тяхната здравна защита

Бъдещето е въпрос на здраве! ЖЗИ работи в интерес на активните хора за тяхната здравна защита

ЖЗИ АД е партньорът на активните хора, търсещи здравна сигурност. Нашата основна мисия е да осигурим закрила за нашите настоящи и бъдещи клиенти, като предоставяме възможност за сключване на различни видове застраховки. Усилията на ЖЗИ са насочени към това, да предостави адекватна застрахователна закрила, съобразена с индивидуални нужди на своите клиенти.

Застрахователните продукти, които предлагаме, са с разнообразно покритие и са предназначени за нуждите на индивидуалните или груповите ни клиенти. Чрез избора на застрахователен продукт от продуктовата гама на ЖЗИ можете да осигурите спокойствие за себе си, своите близки или своите служители.

Разгледайте нашите застрахователни решения

Рискова застраховка „Живот”

Застраховка „Злополука”

Застраховка „Злополука и заболяване“

Спестовна застраховка „Живот”

Здравна застраховка

 

Към всяка една от застраховките има различни възможности, които са съобразени с вашия индивидуален профил. В офисите на ЖЗИ, всеки клиент ще срещне съдействие от нашите експерти за това, коя застраховка би била най-подходяща за него. Имате възможност да защитите вашето семейство, да направите още повече за децата си или своите родители. Всичко е във вашите ръце.

Бъдещето е въпрос на здраве

В ЖЗИ отлично знаем, че спортът е неразделна част от живота на активните хора. Помислили сме и за тях – „Злополука на спортисти” е застраховката, която няма да ви предаде по време на тренировка или състезание. В динамичната социална среда, ЖЗИ е компанията, която е готова да отговори на необходимостта от надеждна застрахователна закрила.

Здравето следва да е приоритет за всеки, а ЖЗИ цели да покаже, че адекватната медицинска грижа трябва да е образец. Независимо от вашия социален статус, винаги можете да искате и да получите повече. ЖЗИ разработи застрахователен продукт Best Care, който дава възможност да разширите обхвата на застрахователната си закрила, чрез избор и комбиниране на пакети с надграждащи се покрития за три или пет години, които са с гарантирана цена за целия период. Можете да надградите застрахователната си защита с допълнително сключване на Спестовна застраховка „Живот”, която ви осигурява сигурност и защита за по-дълъг срок, както и спестяване на лични финансови средства. В зависимост от вашите изисквания, ЖЗИ предлага различни варианти за застрахователна сума.

Нашият подход е да работим съвместно с клиентите, за да предложим персонален застрахователен продукт, съобразен с индивидуалните нужди. Избирайки Best Care, клиентите ни биват насочени своевременно за диагностика или лечение, предоставяйки персонален подход. Центърът за обслужване на клиенти на ЖЗИ е на разположение денонощно, за да осигури високо качество на предлаганите услуги, чрез професионално обучен екип и съвременни информационни технологии.

Мисията ни е да защитим в максимална степен интересите на нашите настоящи и бъдещи клиенти. Ако не знаете кое е най-важно за вас или как ще се справите сами, можем да помислим заедно.  Искате да заведете претенция, да направите справка за заведена претенция онлайн? Ние сме насреща. Можете да го направите чрез нашият уеб сайт или приложение.