Новото прогресивно уеб приложение на ЖЗИ „Здраве +“: Завеждане на претенции, бърз достъп до информация и здравна грижа на едно място

Новото прогресивно уеб приложение на ЖЗИ „Здраве +“: Завеждане на претенции, бърз достъп до информация и здравна грижа на едно място

Новото прогресивно уеб приложение на „Животозастрахователен институт” АД „Здраве +“ вече е активно в онлайн пространството. Дигиталната идентичност е основен аспект от нашия онлайн живот, осигуряваща сигурни, ефективни и персонализирани изживявания. Чрез изработката на приложение с интуитивен интерфейс с привлекателен дизайн,  ЖЗИ създаде дигитално пространство, в което клиентското изживяване е изцяло в полза на потребителите.

В света на дигиталната ера, отличното обслужване на клиенти е основна част от успеха на всеки бизнес. Днес, повече от всякога, клиентът разполага с безброй опции, за да задоволи своите нужди. Поради тази причина ние създадохме прогресивно уеб приложение „Здраве +“, чрез което клиентите на ЖЗИ имат достъп до информация за „Здравна застраховка”, могат да завеждат претенции онлайн и едновременно с това личните им данни да бъдат защитени. Мобилното приложение „Здраве +“ е лесно за използване, зарежда се бързо, както от компютър, така и от мобилен телефон, дори и при по-слаба мрежова връзка.

Удобствата, които предоставя, са много, но най-важните от тях са възможностите за генериране на дигитална здравна карта, с която клиента може да се легитимира в лечебни заведения от партньорската мрежа на Застрахователя, да се информира относно застрахователни покрития и лимити, да предявява удобно застрахователни претенции направо от мобилния си телефон, да проследява статус на претенция, както и да качва допълнителни документи. Всички функции са направени с максимално улеснение за потребителите след създаването на персонален профил. Приложението има и интерактивна карта с лечебни заведения в цялата страна, партньори на Застрахователя.

Новото мобилно приложение на ЖЗИ „Здраве +“ е достъпно за телефон или десктоп оттук: https://app.jzibg.com/. При отваряне на линка не забравяйте да изберете „Добави към начален екран“/“Add to home screen“. ЖЗИ предоставя възможността да се разглеждат претенции с копия на разходно-оправдателни документи при следните условия: претенции по покритие „Болнична помощ“ за разходи до 1000 лв., а за всички останали медицински услуги – за разходи до 500 лв.

Бърз и лесен достъп до вашата здравна информация. Инсталирайте новото мобилно приложение на ЖЗИ „Здраве +“ , за да бъдете в крак с времето. Здравето ви е в добри ръце!